Fundació Jaume BofillUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)
Mònica Coll Llastarri
Mònica Coll Llastarri
Infermera
Tinc 35 anys, estic casada i actualment treballant d'infermera d'atenció primària en un barri de Barcelona. Treballo a la consulta, al carrer, en els domicili i participant en el pla de desenvolupament comunitari del barri. Tenim una filla de 6 anys i un fill de 4. Actualment estant cursant P3 i p5 en una escola pública.

Las 3 cosas que he aprendido

1

PARTICIPACIÓ ACTIVA

En aquests tres anys que fa que estem a l'escola he après la importància de la participació activa. He observat que els teus fills poden passar 9 anys a l'escola i com a pares pràcticament no conèixer, no partipar en res. O pots optar pel contrari: implicar-te (dins les teves possibilitats) contactar amb l'AMPA, participar en les activitats que proposa l'escola, com a delegats o delegades, fer propostes. A nivell personal, i a nivell de família et sents molt més partícep en el gran projecte que és l'educació dels teus fills.
2

DIVERSITAT

Com a pares també vius la diversitat de l'escola: diversitat en els nens, en els origens, maneres de viure, d'opinions, llengües ...i tot això ens enriqueix. Aquesta diversitat necessita alhora flexibilitat personal. La diversitat no pot ser només una paraula de moda quan parlem de l'educació dels nostres fills. Si no que la vivim dia a dia, i això ens ha d'enriquir a tots: nens/nenes, mestres, pares/mares...
3

ESTIMAR

Estimar als nostres fills, estimar la comunitat educativa, estimar la cultura, respectar tot l'entorn i transmetre aquesta estima als nostres fills.
Otras voces de la comunidad educativa
Montse Palomar Montse Palomar
Professora Cicles Formatius
Aprendre
Ramon Terrassa i Cusí Ramon Terrassa i Cusí
Director general d'Acció...
El sentit de comunitat.
Franc Ponti Roca Franc Ponti Roca
Professor a EADA
Anar a la contra
Josep Manuel Prats
President de Fapel
Objectius basats en la persona
Oriol Castellví i Estruch Oriol Castellví i Estruch
Director d'escola / mestre de...
Prioritzem!
Nacho Corredor Nacho Corredor
Fundador de deba-t.org
Les actituds no s'ensenyen
MARGARITA ALONSO GUEVARA MARGARITA ALONSO GUEVARA
Mestra
Ens cal aprendre a conviure

Más información