Fundació Jaume BofillUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)
Immaculada Armadans
Immaculada Armadans
Professora Agregada Departament Psicologia Social

M'agrada molt la meva professió actual. Des de fa temps que vaig treballar en el món professional i un día vaig decidir que m'agradava la docència i la recerca i per això em vaig vincular al Departament de Psicologia Social a la Universitat de Barcelona. Actualment estic especialitzada amb temes relacionats amb el conflicte i la mediació, el benestar i tot el que suposo un creixement personal i social per a la persona. M'agraden els reptes i la innovació i sobretot gaudir del que faig i si a més té reconeixement encara més.

Les tres coses que he après

1

L'educació ha de servir per gaudir de la vida i la professió.

L'educació ha d'integrar la diversió, l'humor el plaer de sentir-se be amb la vida o el camí que un ha decidit fer, així com la professió que lliurament es vol, es desitjar i es decideix invertir les teves energies i el teu temps. Quan hi ha humor i diversió l'aprenentatge està garantit.
2

L'educació i l'aprenentatge té valor per si mateix el gust per aprendre i esser conscients de les coses i adquirir coneixement es per si mateix enriquidor

L'educació i l'aprenentatge implica l'adquisició d'uns valors essencials per a la vida i la construcció psicosocial de la identitat personal, social i/o professional El resultat de la superació de dificultats constant per adaptar-se al medi i tenir en compte les necessitats de cadascú.
3

L'aprenentatge es un acte conscient d'empoderament que et permet adquirir seguretat psicológica i control de la teva vida.

L'aprenentatge implica canvi constant, adquisició d'eines, conceptes i valors per tant ha de permetre adquirir control de la vida i la teva professió i sentir-te més segur i a gust en el lloc que vius.
Altres veus de la comunitat educativa
Isabel Sierra Navarro Isabel Sierra Navarro
Directora Programes Benestar i...
Els inicis
Lluís Tarín Lluís Tarín
Assessor especialitzat en...
Centrar-se en el com sense tenir prèviament clar el què i el...
Marina Tomàs i Folch Marina Tomàs i Folch
Professora
Valors i cultura professional educativa
Josep M. Mominó Josep M. Mominó
Professor de la UOC
El nostre model educatiu sembla poc apropiat per formar...
José Luis Quirant Navarro José Luis Quirant Navarro
Professor d'ESO a La Farga
Només s'educa des de l'estimació.
Ignasi Carreras Ignasi Carreras
Director de l´Institut d´Innovació...
Oportunitats de futur
Lluís Vallvé Cordomí Lluís Vallvé Cordomí
Mestre i responsable Programes de...
He après a esperar

Més informació