Fundació Jaume BofillUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)

RSS

We are celebrating the 10-year anniversary of Debats d’Educació by giving the educational community the opportunity to air its views

Clàudia Turró Ortega
Clàudia Turró Ortega
Psicòloga social i coach

La meva experiència professional de més de 10 anys es divideix entre a psicologia social-comunitaria i la consultoria. Durant aquest temps he realizat el disseny, planificació i execució de projectes psicosocials a Barcelona, Xile i Ghana. 

Una de les meves passions són els grups i el canvi social que és possible quan es treballa amb aquests. És per això que destaco la meva experiència com a facilitadora grupal de diferents col·lectius, tant a organitzacions públiques com privades i ONGs.

Els últims 4 anys he integrat a la meva professió el coaching, tant individual com d'equips. Em sembla que és una plataforma ideal per aconseguir acompanyar els canvis, tant a persones individuals, com a grups que volen superar-se.

The three things I’ve learned

1

A respectar la diferència

Comprendre que cada persona és un món. Des d'aquesta actitud és possible respectar a l'altre malgrat sigui diferent en creences, religió, procedència i manera d'actuar. Crec que és des d'aquí que pots aconseguir una relació d'igualtat i d'entesa amb l'altra persona.
2

El grup com a potenciador

Recordo que quan més aprenia, tant a l'escola com a la Universitat, era en aquells grups on es donava un clima de participació oberta, de respecte a l'altre, de sentit de l'humor i de preguntes que et feien reflexionar. El grup com a espai de creixement :)
3

L'aprenentatge està en el procés

Més que en els resultats, en aprovar o susprendre, en aconseguir un objectiu, penso que quan més s'aprén en quan estàs elaborant, reflexionant, investigant i enfrontan-te amb les dificultats que representa aprendre.
Other voices from the educational community
Francesc Balagué Francesc Balagué
Invesitigador i Formador,...
Oberta al món
Mª Núria Valls Molins Mª Núria Valls Molins
Educació de Persones Adultes
Avaluar competències
Libo Luna Márquez Libo Luna Márquez
Cap del servei d'educació de...
Invertir en educació és invertir en un futur millor
Jordi Serarols Boada Jordi Serarols Boada
Inspector d'Educació
L’aprenentatge invisible
Josep Maria Martorell Benach Josep Maria Martorell Benach
Docent a 2ària
Transmetre
MARTA ANGERRI FEU MARTA ANGERRI FEU
SECRETÀRIA GENERAL DEL CERCLE D...
L'autonomia dels centres
Mònica Coll Llastarri Mònica Coll Llastarri
Infermera
PARTICIPACIÓ ACTIVA

More information