Fundació Jaume BofillUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)
Ramon Puig i Mañosa
Ramon Puig i Mañosa
Técnic de qualitat
Vaig neixer a la segona quinzena de maig de l'any 1973 a Castellar del Vallés. Visc a Sant Feliu de Codines i tinc dos fills, el gran ara fa cinqué de primaria i el petit fa segon de primària. Des de fa molts anys que he estat en diverses entitats tan a nivel cultural com esportives (atletisme, gegants, diables, ball de Gitanes, centre excursionista). Actualment soc el president del Centre Excursionista Sant Feliu de Codines, i aquest curs he entrat al Consell Escolar en representació del sector pares. Profesionalment no m'hi he dedicat mai a ensenyar a dins d'una escola, i crec que el meu coneixement en aquest àmbit estar a un nivell molt diferent de totes les aportacions que hi ha, però em ve de gust donar la meva opinió

Las 3 cosas que he aprendido

1

CONEIXEMENT i FORMACIÓ

He aprés amb aquests, gairebé, onze anys, que som pares, que la major part del coneixement ho ensenyen a l'escola. Per tant cal que el personal que estar amb els alumnes cal que estigui recolzat, per part de tothom, des dels organs directius dels centres, passant pel claustre i fins a l'últim familiar de l'alumne que hi tingui contacte, i per desomptat l'administració. Cal que hi hagi comunicació, sobretot pares i tutors. Per tan els profesors que donen "coneixemnent" als meus fills els vull coneixer.
2

IMPLICACiÓ PER PART DE L'ENTORN

He aprés que si TOT l'entorn que hi ha al costat dels centres educatius (families, entitats, veins...) s'implica de debó, el coneixement que poden assolir és molt superior que sino s'assoliex aquesta implicació.
3

GIRAR LA RODA DEL TEMPS

He aprés que el temps passar a una velocitat que no si no ens afenyem ens adelanten aconteixements que no podem apreciar i per tant crec que em d'aplicar una dita africana, que diu: "L'educació és cosa de tota la tribu" Només així vivim amb implicació aconseguirem tenir coenixemnt i formació.
Otras voces de la comunidad educativa
Jaume Pera Arenas Jaume Pera Arenas
TUTOR
Hi ha coses petites importants
Ramon Terrassa i Cusí Ramon Terrassa i Cusí
Director general d'Acció...
El sentit de comunitat.
Marta Masoliver Brutau Marta Masoliver Brutau
Mestra
Som un mirall
Neus Lorenzo Galés Neus Lorenzo Galés
Cap de Serveis de Llengües...
El lideratge educatiu ha d'orientar la transformació social...
Josep M. Carbó Teigeiro Josep M. Carbó Teigeiro
Professor de Secundària
Els/les mestres no ensenyem però amb nosaltres es pot aprendre.
Anna-Bel Carbonell Rios Anna-Bel Carbonell Rios
Directora de la Fundació Comtal....
Educar és construir
Imma Palahí Pibernat Imma Palahí Pibernat
Mestra d'educació infantil i...
El grup: conèixer i respectar

Más información