Fundació Jaume BofillUniversitat Oberta de Catalunya (UOC)
gemma vidal i oltra
gemma vidal i oltra
Quasi educadora social a l' atur

Sóc una d' aquestes persones que als 45 anys van decidir reinventar-se, com en diuen ara i fer de la seva passió, una professió. De jove vaig treballarmés de 10 anys amb una part de les persones més vulnerables de la societat en la que vivim i tot que desprès en vaig estar més de deu en el món de les assegurances, sempre em sentía atreta per fer alguna cosa que aportés quelcom a la societat. La vida m' habia donat una segona oportunitat i vaig decidir fer amb el que em quedi d' ella alguna cosa que com a persona em fagi sentir orgullosa.

Les tres coses que he après

1

L'educador com "a passador" de cultura

He prés consciencia de la trascedència que te, el fet d' educar, de la responsabilitat de transmetre no nomès uns coneixements sinó tambè una actitut davant la vida, uns valors, una cultura en el sentit més ampli de la paraula.
2

El víncle socioeducatiu

Sense crear aquest víncle, únic i intransferible amb cada educand, em sembla imposible la tasca d' educar.
3

La millor recompensa

Tot educador sap, nota quant l' educant ha conectat amb tú i quant aquest moment es produeix, és un petit miracle que fa què tot cobri sentit, el contrari, és el buit.
Altres veus de la comunitat educativa
Josep Castillo Josep Castillo
professor i tutor de secundària i...
L'escola que no canvia el món el reprodueix i el justifica
Xavier Sans Antolí Xavier Sans Antolí
Mestre
Qui ha de protagonitzar el procés educatiu
Xus Martín Garcia Xus Martín Garcia
Titular Universitat de Barcelona
S’aprèn més i millor quan hi ha un projecte que s’ha de tirar...
Román Castro Alcaide Román Castro Alcaide
Professor d'universitat
Entusiasme
Antoni Badia Antoni Badia
Professor dels Estudis de...
Família i escola, pares i mestres
Juan Carlos Palomino Juan Carlos Palomino
Consultor de Innovación Educativa
El alumno es el centro
Josep Manuel Prats Josep Manuel Prats
President - Fapel
Si la família tria de debò, s'implica

Més informació